Hoe werkt het?

snijbietBestellen

Je bestelt via de website uit het aanbod van verse groenten & kruiden. Je bestelling moet uiterlijk donderdagavond binnen zijn.

Ophalen op vrijdagmiddag op Stadsgoed Helbergen (de voormalige  sportvelden van FC Zutphen) tussen 14 en 16 uur. Je betaalt contant bij het ophalen of maandelijks via een factuur.

Bezorgen

Voor € 1,50 kunt u uw groenten thuis laten bezorgen in Zutphen, Warnsveld en Deventer. U hoeft hier niet voor thuis te blijven, uw bestelling wordt op een van tevoren afgesproken plek neergezet. U krijgt van ons 1x per maand een verzamelrekening die u per bank kunt overmaken. Wilt u gebruik maken van deze service? Geef dat dan aan bij uw bestelling.

Groentepakketten

Naast de losse verkoop van groente en kruiden bieden we ook groentepakketten aan. Er zijn 2 mogelijkheden:

Enkelpakket
Een enkelpakket bestaat uit 4 soorten groente per week en een ‘bijproduct’ (bijv. stengelui, radijs, kruiden etc.), voldoende voor 1 persoon. Dit pakket kos 5 euro per week. Van december t/m half april ontvangt u uw pakket eens in de twee weken.

Duopakket
Ook een duopakket bestaat uit 4 soorten groente per week en een ‘bijproduct’ (bijv. stengelui, radijs, kruiden etc.). Dit is voldoende voor 2 personen. Dit pakket kos 10 euro per week en ook dit pakket ontvangt u van december t/m half april eens in de twee weken.

Deelname

  • Wilt u meedoen, dan ontvangt u een jaar lang wekelijks uw pakket. Van december t/m half april is dat eens in de twee weken.
  • We proberen wekelijks een zo divers mogenlijk pakket samen te stellen maar zijn daarbij afhankelijk van het seizoen. In het voorjaar en in de winter zullen we daarom minder afwisseling hebben dan in de zomer.
  • U mag 4x per jaar overslaan, dit willen we minimaal een week van tevoren weten zodat dit goed in te plannen is.
  • De betaling is maandelijks achteraf, u ontvangt van ons een rekening die u kunt overmaken.
  • De deelnemers krijgen wekelijks een aparte nieuwsbrief met daarin de inhoud van de pakketten en wat recepten.

De pakketten kunt u op vrijdagmiddag ophalen op de tuin. Ook is het mogelijk om uw pakket thuis te laten bezorgen in Zutphen, Warnsveld en Deventer.

Het is mogelijk te wisselen tussen de pakketten, dit willen we minimaal een week van tevoren weten.
Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met Jan, telefonisch op (06) 4 000 7880, per mail producten@stadslandbouwzutphen.org of kom vrijdags langs op de tuinderij.